Copenhagen Historic Grand Prix

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 04/08/2023 - 06/08/2023
00:00

Kategori


Husk, det er første weekend i august, det sker.

Årets CHGP på Bellahøj finder sted 4-6 august, og MG Car Club Danish Centre er naturligvis til stede.

Trods sammenfald med EEOTY på Hindsgavl i Middelfart er det lykkedes at samle et pænt antal biler til vores stand på Bellahøj. Men husk også der altid er plads til netop din bil, så hvis du gerne vil vise dit køretøj frem – ikke kun for klubbens medlemmer men også arrangementets øvrige gæster – så kan det sagtens stadig nås.

Klubbens stand vil være bemandet fra fredag omkring middag og til seneste løb er afviklet søndag eftermiddag. Og området er bevogtet udenfor åbningstid, så man med ro i sindet kan have sit kæreste eje stående blandt ligesindede.

Uanset om man er til ræs eller blot vil se på biler, så er der noget for enhver smag. Foruden vores egne MG biler vil der være adskillige andre bilklubber repræsenteret, og en opdagelsesrejse i ryttergården er altid spændende. Derudover vil der under Race for Riget være mulighed for at købe sig en tur i en af de mange banevogne med en rigtig racerkører bag rattet. Måske ikke den billigste fornøjelse. Men dem, der har prøvet det, siger det er alle pengene værd. Og så går indtægterne til Børne/ungdomsprogrammet på Rigshospitalet.

Så skal du ikke på EEOTY, så hold dig ikke tilbage, men vis dig selv – og gerne din bil – på Bellahøj første weekend i august. Og har du behov for mere overtalelse, så kontakt gerne Torben Olesen på 20220061

VEL MØDT

Billetter og mere information her.

Alle – også politiet – elsker MG!

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle