Englændertræf i Løgumkloster

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 07/06/2019 - 08/06/2019
17:30

Kategori


Indbydelse til Englændertræf i Løgumkloster 7. – 8. juni 2019

Fredag aftenarrangementet
I lighed med tidligere år er der fredag den 7. juni et fredagsarrangement som starter med en lækker Englænder Buffet kl 17:30 på Løgumkloster Centralhotel. Efter spisningen tager vi på en lille køretur i det sønderjyske. Vi holder pause undervejs, hvor der vil mulighed for købe aftenkaffe. Derefter kører vi retur til Løgumkloster.

Englændertræf lørdag
Lørdag den 8. juni 2019 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer, og alle er velkomne, hvad enten det er med bil, lastbil eller motorcykel. Kl. 08:00 åbner pladsen og kl. 09:00 serveres gratis kaffe og rundstykker sponsoreret af Klosterbageren og Brugsen. I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen, ligesom der vil være mulighed for at stille sult og tørst på bedste markedsvis.

Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften kan tilkøbe buffeten i forbindelse med tilmeldingen til træffet i tilmeldingsforløbet.

Vi fremstiller også en blå Englændertræf T-shirt, som kan forudbestilles. Alle tilkøbsprodukter er der priser på i tilmeldingsforløbet via websiden www.englaendertræf.dk hvor du let kan tilmelde dig og betale online – HUSK at selve træffet er gratis at deltage i.

Hvis man ønsker at overnatte andre steder skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i byen, der er hytter ved Klosterhallen www.klosterhallen.dk eller man kan indlogere sig på Løgumkloster Højskole www.lkhojskole.dk eller Løgumkloster Refugium www.loegumkloster-refugium.dk

Tilmelding senest den 20/05 2019 via www.englaendertræf.dk eller til Anton Schulz, telefon 2999 3789 eller Ena Pedersen telefon 2277 7439 eller på E-mail: ena@klostervine.dk

Du kan se meget mere på www.englaendertræf.dk

Hent invitation som PDF

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle