Frøsnapperdage på Frilandsmuseet

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 19/07/2020 - 02/08/2020
Hele dagen

Kategori


Invitation til Frøsnapperdage 2020
på Frilandsmuseet Det Gamle Danmark i Kgs. Lyngby

Kære alle veteraner
Det er med stor glæde og kort varsel, at vi har fået mulighed for at afholde frøsnapperdage igen i år. Af hensyn til Covid-19 udvider vi i år området for festivalen og setup´et bliver anderledes, så vi kan overholde alle sikkerhedsforanstaltninger for både publikum, personale og jer og det bliver selvfølgelig stadig ligeså underholdende, skævt og skørt.

Frilandsmuseet Det Gamle Danmark vil derfor gerne gentage successen med at vise jeres skønne biler frem og inviterer dig og to medpassagerer til, at deltage i festivalen. Vi sørger for frokost, vand, sodavand og kaffe. Frokosten vil være anderledes i år pga. besparelser og Covid-19 hensyn.

Det eneste vi forventer, er at din bil har været at finde på de danske veje i perioden 1965-79 og i ønsker at fortælle om jeres biler til vores publikum. Det indebærer, at der hele tiden er nogen omkring bilerne til at formidle og passe på dem. Campingborde og stole kan være nyttige til længere dage.

Hvis du ikke kender museet eller ikke har været her siden du var barn, så er det muligt, at gå på opdagelse på det store område i løbet af dagen.

Selve Frøsnapperdagene løber fra d.19/7-2020 til 2/8-2020, mandage undtaget. Festivalen har åbent alle dage fra 10.30-16.30, og da museet åbner kl. 10.00, skal vi have jer ind på området senest kl.09.45. Præcis information om dagen bliver udsendt pr. mail ca. 2 uger forinden.

HUSK!
Det er først til mølle med hensyn til datoerne og sidste tilmeldingsfrist er 1. juli. Bær over med den korte tidsfrist, det skyldes Covid-19.

Skriv biltype og antal personer

Med venlig hilsen
Diana Blirup Dragholt
Mail: Diana.Dragholt@natmus.dk
Turisme & Event
Frilandsmuseet Det Gamle Danmark

PS! De første medlemmer af MG Car Club Danish Centre har meldt sig til.

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle