Frøsnapperfestival på Frilandsmusseet i Lyngby

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 27/07/2019
09:00 - 16:00

Kategori


Vi har modtaget nedenstående invitation til Frøsnapperfestival på Frilandsmuseet.

Frilandsmuseets frøsnapperfestival tager udgangspunkt i Ole Lund Kirkegaards fantastiske univers hvor museets gæster kan møde Orla Frøsnapper, Hr. Storm, Næsehornet Otto og alle de andre rødder fra forfatterens folkekære børnebøger. Hele universet udspiller sig i perioden 1965-79 i museets stationsby, der bliver forvandlet til Frøsnapperbyen. I Frøsnapperbyen kan museets gæster deltage i aktiviteter, se teater og gøgl, få lidt lækkert til ganen og ikke mindst se veteranbiler og knallerter, der er med til at sætte scenen. Frøsnapperfestivalen formidler historie på en ny og anderledes måde ved at koble leg og læring – måske har I set indslaget om festivalen på tv-serien Ranes Museum.

Frilandsmuseet Det Gamle Danmark vil derfor gerne invitere dig og to medpassagerer til, at deltage i festivalen den 27/7 2019. Vi sørger for frokost, vand, sodavand og eftermiddagskaffe- og kage. Det eneste vi forventer, er at din bil har været at finde på de danske veje i perioden 1965-79 og i ønsker at fortælle om jeres biler til vores publikum. Det indebærer, at der hele tiden er nogen omkring bilerne til at formidle og passe på dem. Campingborde og stole kan være nyttige til længere dage.

Hvis du ikke kender museet eller ikke har været her siden du var barn, så er det muligt, at gå på opdagelse på det store område i løbet af dagen.

Selve Frøsnapperfestivalen har åbent fra 10.30-15.30, men da museet allerede åbner kl. 10.00, skal vi have jer ind før. Præcis information om dagen bliver udsendt pr. mail ca. 2 uger forinden.

Tilmelding er nødvendig senest d. 1/5 2019, da vi kun har plads til ca. 30 biler.

Tilmelding sker til mail:
Diana.dragholt@natmus.dk
HUSK!
Biltype og antal personer

Med venlig hilsen
Diana Blirup Dragholt
Turisme & Event

Læs hele invitationen her.