Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 16/06/2019
10:00 - 17:00

Kategori


MG Klubben er igen i år på pletten med klubstanden. Kom med din bil og parkér sammen med 50-60 andre MG’er. Kom tidligt, gerne før kl. 9, hvis du vil undgå for megen kø ved indkørslen.

Hvad er Gavnø?
Det er Danmarks største veteranbilshow med flere end 1.000 klassiske biler, levende musik & show. De er dér alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne, et stort udvalg af cykler og en enkelt speedbåd! Og der er i år rekordmange af dem, over 1.100 tilmeldte køretøjer, der kommer fra hele Danmark, store dele af Sverige, Finland, Luxembourg, Tyskland og Frankrig.

Det populære bilshow gæstes hvert år af flere tusinde besøgende, der blandt andet kan være med på sidelinjen, når den flotteste og mest kreative klubstand kåres. I alt 20 mærkeklubber konkurrerer om ikke mindst æren – men også både pokaler og lyserød champagne.

Oplev også konkurrencen “Concours de Charme”, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres “Best in Show” blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken.

Bilshowet udspringer ikke mindst af Baron Otto Reedtz-Thott’s store interesse for gamle køretøjer, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.

Alt i alt er der lagt op til en skøn dag i slotsparken, hvor hele familien kan være med. Rugbrødsmotoren kan tankes i en af de mange boder med grillstegte pølser, softice i lange baner og velbrygget øl fra Gavnøs eget bryggeri, Slotsbryggeriet, naturligvis.

Tilmelding
Tilmelding skal ske via dette link: http://www.gavnoe.dk/autojumble-tilmelding.html. Vær opmærksom på at det pt. kun er muligt at betale for passagerbilletter med VISA eller MasterCard. Passagerbilletter giver adgang sammen med dit køretøj fra kl. 07-09.30. Passagerbilletter kan ikke benyttes i parkens indgange, da vi er sikret særpriser i forhold til publikum.

Officielle Entrépriser
Voksen kr. 140,-
Barn (5-12 år) kr. 75,-
Køb billetten online inden besøget og spar 10 %

For at komme med i årets program skal dit køretøj være tilmeldt senest tirsdag den 4. juni 2019. Eftertilmelding vil dog være muligt.

Igen i år vil Ganvø præmiere årets bedste klubstand. Klubstandene bedømmes på både kreativitet i forhold til publikumsoplevelsen (udsmykning, konkurrence på standen, involvering af publikum og display) og det mere bilmæssige (et godt udsnit inden for mærket samt opstillingen på området). MG klubben stiller naturligvis op!

Alle Gavnøs seværdigheder kan nydes på dagen. Børn kan bl.a. opleve en sjov skattejagt, naturlegepladsen Sørøverland, klappegeder og trætopbanen Gavnø Go Fly.

Program
Kl. 10.00 Classic Autojumble 2019 åbnes for publikum
Kl. 10.30 – 12.00 Dommerne inspicerer deltagerne i Concours de Charme
Kl. 13.30 Concours de Charme – Finaledeltagerne opstilles
Kl. 14.00 Concours de Charme – Finalen afholdes foran slotsgården
Kl. 16.30 Concours de Charme – Præmieoverrækkelse i slotsgården
Kl. 17.00 Classic Autojumble 2019 slutter.

Sted
Gavnø
4700 Næstved

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle