Klubmøde Nærum – OBS mandag!!

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 04/09/2023
19:00 - 21:30

Kategori


Så er det tid for september måneds klubmøde. Det finder sted lidt tidligere end planlagt, idet vi skal på besøg hos Hedeland Veteranbane. Så vi mødes allerede mandag d. 4. september!

Hedeland Veteranbane er Danmarks længste smalsporede jernbane og drives, ligesom os, af frivillige kræfter. Klubben har Snedkerværksted, smedeværksted og eget museum, som vi får lejlighed til at se. Aftenen vil ikke byde på egentlig kørsel med deres lokomotiver, men ovennævnte samt deres damp- såvel som motorlokomotiver skulle nok kunne mætte de fleste.

Klubben byder på øl, vand og kaffe, og i klubbens kiosk vil der være mulighed for at købe sig en is. Så husk at tage penge og eller Mobilepay med. Dankort modtages ikke – og vi vil jo alle sammen gerne støtte små klubber!

Vi mødes i Hedeland kl. 19.00 og ca et par timer frem. Adressen er:
Brandhøjgaardsvej 2A, 2640 Hedehusene.

Imidlertid er der begrænset plads, og hvis alle skal have noget ud af det, er vi nødt til at sætte et maksimum på deltagerantal. Så tilmelding er nødvendig senest 1. september.

Ring/skriv/ring til
Torben Olesen
Mobil: 20220061
Email: torbenolesen55@gmail.com

Vi sætter en prop i hullet ved 30 deltagere, så det er først til mølle princippet. Alle får tilbagemelding om deltagelse.

Vel mødt til en spændende aften i det virkelige liv.

 

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle