Klubmøde Nærum

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 03/12/2019
19:00 - 21:30

Kategori


Årets julemøde holdes i DVK’s lokale på første sal i Sommers Bilmuseum, Nærum Hovedgade 3, Nærum.

Vi følger slædesporet fra sidste år, hvor der var fin stemning og løjer på bagerste bænk.

Der lægges ud med den traditionelle Glögg og æbleskiver. Bagefter serveres kaffe og brune kager. Og en øl/vand hvis du tørster. Husk dog at du skal styre din egen slæde sikkert hjem!

Herefter spiller vi Banko om flotte MG præmier. Pladerne koster 20 kr. stykket, og 3 stk. koster 50 kr. Du kan købe så mange plader, som du kan styre. Herved øges dine gevinstchancer! Der spilles to spil om en, to og tre rækker, og der er sidegevinster. Når du køber 3 plader, får du som tillæg et lod og deltager i lodtrækningen om de mange flotte sponsorpræmier.

Nu skal vi more os og komme i julehumør. Vi fordeler os på 10 borde og spiller 2 runder pakkeleg efter de internationale nisseregler om pakker som klubben har indsamlet og pakket ind i løbet af året. Der er både pakker til hende og ham, hvis man er heldig/dygtig. Nogle er MG relateret andre er det overhovedet ikke!!

Tag din co-driver og kontanter med denne aften, som runder MG året af på en hyggelig måde.

Det bliver også muligt at bestille klub polo trøje med klubben logo og navn indsyet, købe klubbens MG rødvin, kasketter, stofmærker, pins mv. hvis du mangler en julegave. Biblioteket er åbent for hjemlån af MG bøger til juleferien.

Tilmelding er som sædvanlig ikke nødvendig, men kom gerne med nissehuen og godt humør.

På gensyn
Julekomiteen.
PS. Vi modtager meget gerne pæne nye sponsorgaver.