AFLYST Picnictur med cancerramte børn

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 04/09/2021
10:00 - 16:30

Kategori


Aflysning af ”Picnictur med Cancerramte børn” lørdag den 4.september 2021.
Jeg må desværre skuffe jer med denne aflysning, da jeg er blevet forhindret i at gennemføre arrangementet grundet et nødvendigt hospitalsophold, der kan trække ud (det er ikke alvorligt, men dog akut).
Selvfølgelig har jeg prøvet at finde en anden, der ville kunne stå for arrangementet, men det har desværre ikke været muligt med så kort varsel. Vi må derfor væbne os med tålmodighed, og så få gennemført et fantastisk arrangement til næste år, når vi besøger de forventningsfulde børn for 21.gang.

Bedste hilsener

Allan H. Christensen
Tlf.: + 45 42 44 53 93
Mail:mgccredaktion@gmail.com

 

Picnictur med cancerramte børn

lørdag den 4. september kl. 10.00-16.30

Mødested: Rådhuset Rudersdal Kommune lige over for Holte Midtpunkt på Kongevejen efter Geels Bakke

Vi mødes kl. 10.00 og er hjemme igen ca. kl. 16.30

Turen går traditionen tro til det skønne Tisvildeleje, hvor vi skal køre nogle skønne og sjove ture med børnene og høre dem udtrykke deres begejstring for vores gamle biler.

Som altid regner vi med at børnene og deres forældre er i strålende humør, hvor vi med vores MG tur kan medvirke til at forsøde deres hverdag, som ellers er præget af sygdom og de mange behandlinger mod kræft, som børnene ofte i lange perioder bliver udsat for. Det tærer både på barnet, forældrene og søskende. Dette til trods er der altid højt humør under køreturene.

Som vanligt er det Foreningen Cancerramte Børn, der afholder sit årlige weekendtræf i Tisvildeleje, hvor vi efter en tur i det nordsjællandske kommer forbi og kører nogle som ture med de forventningsfulde børn – og deres ret interesserede forældre…

Husk madkurven, da vi holder frokost ved Heatherhill. Her afholder vi også en lille konkurrence, som co-driverne normalt er ret gode til at løse.

I løbet af eftermiddagen har klubben sørget for lidt læskende.

Jeg glæder mig til at se rigtig mange af jer!

Allan Christensen
tlf. 42 44 53 93
allanhchr@gmail.com

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle