Søndagstur

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 04/07/2021
10:00 - 15:00

Kategori


Sommertur søndag d 4. juli med GRATIS frokost.

Tag din co-driver med på søndagstur den 4. juli hvor vi skal en tur ad de små veje gennem Skjoldungernes Land og Hornsherred.

Dagens program er:
Kl. 10.00 mødes vi på P-pladsen ved Roskilde lufthavn. Hvis vejret er så dårligt, at du ikke vil udsætte din MG for det, så kom i den almindelige bil.

I mindre grupper kører vi en tur ad små veje gennem Skjoldungernes land, som i dag er nationalpark, og fortsætter op gennem Hornsherred til slutdestinationen – en kro!

Kl 13.00 byder klubben på gratis frokost bestående af 3 stk. smørrebrød, kaffe og lagkage. Du vælger selv hvad du vil drikke, -øl, vin eller vand, og betaler selv.

TILMELDING
Af hensyn til bestilling af mad er det nødvendigt med tilmelding senest den 15. juni til Anlis Nissen via mail: medlemmgklub@gmail.com med navne på deltagerne. Har du ikke mail ring til Anlis på tlf. 22 41 57 06.

Afbestilling/udeblivelse
Hvis du bliver nødt til at afbestille din deltagelse kontaktes Anlis senest mandag d 21. juni. Hvis du udebliver, står klubben med regningen for maden, som vi forventer du efterfølgende betaler. Det kan jo ske for alle!

Har du spørgsmål om arrangementet ring eller skriv til mig.

På gensyn
Lars Thousig
e-mail: thousig@post11.tele.dk, tlf. 24 27 41 83