Sofiero Classic

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 10/06/2023 - 11/06/2023
00:00

Kategori


Sofiero Classic lige nord for Helsingborg. Arrangementet foregår nu over to dage. Vi har modtaget nedenstående marketingmateriale fra arrangøren:

Over to dage i juni vil slotsparken være hjemsted for elegante biler, motorcykler og entusiaster med imponerende interesse for alle typer af køretøjer.  Programmet inkluderer bl.a. følgende indhold:

Racing med innovation – Lørdag
Lørdag indleder vi Sofiero Classic med fart og stil. Kom og oplev racerbiler fra det tidlige 1900-tal. Årets nyhed er tilføjelsen af elbiler om lørdagen. Her arbejdes bl.a. på et indslag om Lamborghini som fylder 60 år.

Elegance og klenodier – Søndag
Søndagen står for elegance og klenodier fra tidligere tider, hvor elegante bilmærker som Rolls-Royce og Bentley pryder parken. Foran slottet gennemføres ”Concours d´Elegance, hvor ekvipage af ekstra fin klasse konkurrerer. Der bydes ligeledes på jazz i vort herlige parkmiljø, som passer vel sammen med et glas champagne imens bilerne beundres. I andre dele af parken findes der flere klassiske biler.

Priser
Ved bestilling af gruppe-entré for enten en eller begge dage, gives der fordelagtige priser i forhold til den ordinære dagspris på 150 sek/person.

Ønsker man som individuel att fremvise sin bil på en eller begge dage, kan dette link anvendes.

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle