T-type tur 2020 – AFLYST

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 29/05/2020 - 31/05/2020
Hele dagen

Kategori


T-TYPE TUREN 2020 ER DESVÆRRE AFLYST

Det er os en fornøjelse i den svenske MG-klubs sydlige afdeling at arrangere dette års T-Type Tur.

Vi har valgt at starte fra Simrishamn i den sydøstlige del af Skåne. Hotel Svea er et klassisk hotel ved havet med et fremragende køkken.

Fredag mødes vi på hotellet om eftermiddagen til samvær og middag om aftenen. Vi parkerer foran hotellet på det angivne sted.

Lørdag starter vi herfra og besøger ’Autoseum’. Derefter videre ad dejlige små veje til frokost i typiske skånske omgivelser med lokalt producerede varer. Herfra til en dansk metalkunstner med både en spektakulær udstilling og en spændende have. I by benytter vi lejligheden til at besøge en mindre udstilling med russiske motorcykler. Det er også muligt at besøge en klassisk jernhandel.
Derefter går turen gennem udsøgte Skåne-landskaber til et slot, hvor vi indtager “slotskaffe/te” med kager.
Herfra går turen ad en rigtig dejlig vej mod Brösarp, hvor vi passerer de bølgende “Brösarps Backar”. Endelig går turen ud til kysten og gennem et par ægte klassiske fiskerlandsbyer og afsluttes lørdag med en lækker middag og socialt samvær. Undervejs får du nogle tips til områdets attraktioner, der er værd et senere besøg.

Søndag kører vi langs kysten ned gennem maleriske småbyer. Første stop kan foretages ved Nordens bedst bevarede middelalderhus, Glimmingehus, fra 1499. Guidede ture mod betaling. Derefter går turen ud til kysten til et andet vartegn, nemlig Dag Hammarskjölds Backåkra. Her kan du besøge museet mod betaling. Det omkringliggende område er også et besøg værd med flot udsigt over kysten.
Afslutningsvis mødes vi lidt længere sydpå til farvelmåltid på Løderups strandbad restaurant med et lækkert Skåne ’smørgåsbord’.

Dato: 29. – 31. maj 2020
Ankomsttid: Fredag mellem kl. 15 og 17.
Adresse: Hotel Svea, Strandvägen 3, Simrishamn.
Pris: DKK 2.585/person, tillæg for enkeltværelse 2 nætter DKK 296. Dette inkluderer mad og drikke til måltiderne og adgang til Autoseum.
Tilmelding: Senest 31. marts med deltagernavn, mobilnummer, T-model og reg.nr. samt eventuelle specielle ønsker for mad (allergier) og værelse.
Betaling: Senest den 5. april på konto 5507 5907 163 123 (Peter Clausen).
Tilmelding og spørgsmål til: Peter Clausen tlf. +45 20 84 67 86 E-mail: petermgtd@gmail.com

Yderligere spørgsmål: Max Jacobson (taler lidt dansk) max.jacobson@mgcc.se tlf +46 708 93 84 01.

Hent indbydelse som PDF.