Englændertræf i Løgumkloster

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 11/06/2021 - 12/06/2021
17:00 - 16:00

Kategori


Indbydelse til Englændertræf i Løgumkloster 11. – 12. juni 2021

Fredag aftenarrangement
I lighed med tidligere år er der fredag aften en køretur. Det er den 11. juni i år og den bliver lidt anderledes, da vi hylder genforeningen ved at besøge Knivsbjerg. Knivsbjerg er det tyske mindretals samlingssted, som Skamlingsbanken er for danskerne syd for Kongeåen. Vi starter i år med at køre kl. 17.00 ad mindre veje til Knivsbjerg, der ligger mellem Aabenraa og Haderslev. På Knivsbjerg skal vi spise ca. kl. 18.15 og når vi er blevet mætte, skal vi høre om stedet og rundt og se området. Inden vi kører tilbage, er der kaffe/te med kage.

Englændertræf lørdag
Lørdag den 12. juni 2021 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer, og alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil eller motorcykel. Kl. 08:00 åbner pladsen og kl. 09:00 serveres gratis kaffe og rundstykker. I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen, ligesom der vil være mulighed for at stille sult og tørst på bedste markedsvis.

Hvis man ønsker at overnatte, skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i by, der er hytter ved Klosterhallen www.klosterhallen.dk eller man kan indlogere sig på Løgumkloster Højskole www.lkhojskole.dk eller Løgumkloster Refugium www.loegumkloster-refugium.dk

Tilmelding senest den 27/05 2021, hvis du vil med fredag aften på turen.

Tilmelding kun til træffet kan ske helt op til dagen, men hvis du vil være sikker på et af de eftertragtede krus, er tilmeldingsdatoen den 27. maj 2021 via www.englaendertraef.dk eller til Ena Søndergaard tl.f: 2277 7439, mail: ena@englaendertraef.dk eller Thomas Nielsen tlf.: 2088 5476 eller mail alsveteranklub@gmail.com Du kan se meget mere på www.englaendertraef.dk og på Facebook Englændertræf i Løgumkloster, som vi opfordre dig til at like og dele.

Medbring din billet fra tilmeldingen, så du er sikker på at få et af de eftertragtede Englændertræfkrus. Har du ikke billetten med, er tilmeldt senere end den 27. maj eller slet ikke tilmeldt, kan du fra kl. 11.00 komme tilbage til tjek-ind-området og høre om der er flere krus tilbage. Tilmeldte efter den 27. maj har første prioritet, hvis der er krus til overs.

Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften, kan tilkøbe en to rettes menu og kaffe/te med kage til en samlet pris på kr. 180 i forbindelse med tilmeldingen til træffet i tilmeldingsforløbet.

Vi fremstiller også en blå Englændertræf T-shirts, som kan forudbestilles. Alle tilkøbsprodukter er der priser på i tilmeldingsforløbet via websiden www.englaendertraef.dk hvor du let kan tilmelde dig og betale online – HUSK at selve træffet er gratis at deltage i. Vi anbefaler, at du tilmelder dig.

Invitation som PDF