Klubmøde Nærum

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 05/04/2022
19:00 - 21:30

Kategori


Vi får besøg fra Motorhistorisk Samråd, hvor Johnny B. Rasmussen kommer og fortæller om det store arbejde, som MhS gør for at vi og vore veteranbiler fortsat kan køre på de danske veje.

Er det nye tider for gamle biler?

En lovgivning der hele tiden tilpasses med fokus på miljøet, og herunder på bilernes Co2 udledning, er særdeles svære elementer at håndtere når vi skal se på det gennem ”motorbrillerne”.

I Danmark er der i realiteten kun en enkelt organisation, der har der udsyn gennem motorbrillerne, det er Motorhistorisk Samråd. MG Car Club Danish Center er optaget i organisationen og medvirker dermed til det arbejde der udføres med henblik på at bevare og forbedre forholdende for disse gamle biler.

På jeres klubmøde den 5. april vil jeg give jer et bredere indblik i hvilke udfordringer vi ser, både på den korte og den lange bane. Du vil få mulighed for at få svar på de spørgsmål, og måske ovenikøbet på de bekymringer du selv ser, når der tales om fremtiden for de historiske køretøjer. Jeg vil komme ind på de seneste ændringer i lovgivningen, der har været ganske positive, og hvilke myndighedskrav vi ser lige rundt om hjørnet.

Det skal nok blive en spændende aften. Vel mødt

På gensyn
Bestyrelsen