2011 Billeder

11.09 O-løb og Picnictur 2

Olaf Hauge Nielsen og Jørgen Hedetoft havde arrangeret årets andet orienteringsløb/picnictur. Med start fra Bognæs ved Roskilde gik turen gennem Hornsherred over Frederikssund og til Jyllinge, hvor der var frokost og præmieoverrækkelse.
Fotos: Lars Thousig og Rikke Nissen

« of 5 »

06.09 Besøg hos Team Erik Høyer

Det var et tilløbsstykke, da klubmødet i Nærum tirsdag den 6. september blev henlagt til Gilleleje; nærmere bestemt Stæremosen. Her var ca. 40 medlemmer på besøg hos Team Erik Høyer Racing. Udenfor var det efterårsagtigt med regn og rusk og kun få MG’ere. Indendøre trakterede Erik, Bent og Benny de besøgende med bl.a. MG kage og kaffe serveret i kongeligt porcelæn. Erik Høyer viste os også sin MGB årgang 1970. Tekst og fotos: Rikke Nissen

« of 7 »

25.08 Grillaften hos Peter Asmild

Torsdag den 25. august havde Heidi og Peter Asmild inviteret til garagemøde og grillpølser. Det blev en hyggelig aften UDEN regnvejr, men med en del sol. Fotos: Peter Asmild og Rikke Nissen

« of 4 »

16.08 Vestsjælland køretur veteranjernbane

19 biler mødtes på Stenlille Station. Arne Jegstrup havde arrangeret en køretur via godset Kattrup til Høng, hvor de lokale jernbaneentusiaster holder til. Fotos: Anlis Nissen.

« of 3 »

13-14.08 Klubweekend

Årets klubweekend gik i år til Nordsjælland, hvor der var udflugt til bl.a. Esrum Kloster og med overnatning på Fredensborg Vandrerhjem lige ved Fredensborg Slot. Turen arrangeredes af Jytte og Erik Jakobsen og Minna og Per Kruse.
Fotos: Bent Knudsen (BK) og Erik Lisberg (EL).

« of 10 »

09.08 Dalby besøg hos Lars Borsig

Tirsdag den 9. august var der lokalmøde hos Lars Borsig i St. Heddinge. Fotos: Bent Knudsen.

« of 3 »

06-07.08 Copenhagen Historic Grand Prix

I weekenden 6.-7. august var der for 11. gang Copenhagen Historic Grand Prix. Nedenfor er fotos fra weekenden med fokus på MG’ere. Og ikke alle kom hjem i hel tilstand, desværre. Alle fotos fra selve løbet er taget bag sikkerhedsafspærringen, så der er desværre et hegn mellem fotografen og bilerne. Fotos: Matthies og Rikke Nissen

« of 7 »

02.08 Rosenborg Kaserne

Om det skyldtes det gode vejr eller aftenens tema er uvist, men ikke mindre end 51 stk. MG samt en flot Sunbeam mødte til klubaften på Rosenborg Kaserne, hvor chef for Den kongelige Livgarde, oberst Lasse Harkjær var vært. Lasse har for nylig købt en flot rød MGA, og han havde taget imod Lars’ opfordring til at lægge “hus” til august måneds første klubmøde. Fotos: Torben Olesen og Rikke Nissen.

« of 12 »

10.07 Svensk Sportsvagns Meeting

Søndag den 10. juli var der fælleskørsel til Svensk Sportsvagnsmeeting på Ring Knutstorp. Nedenfor følger lidt fotos fra dagen. Tekst og foto: Rikke Nissen

« of 8 »

08.07 Fællestur til Bogø

Lørdag den 9. juli 2011 holdt det tørvejr og fra Sjælland og Lolland-Falster var der fælles køretur til Bogø, hvor 25 biler besøgte Bogø-smeden og hans samling af automobiler og relaterede effekter. Tekst og foto Rikke Nissen

« of 8 »

21.06 Vestsjælland køretur til Tadre Mølle

Aftentur til Tadre Mølle og Munkholmbroen. På årets længste dag den 21. juni var hele 31 biler på Tadre Mølle, hvor Karsten viste rundt på møllens område, og hvor vi bagefter spiste den medbragte mad. Aftenen sluttede af ved iskiosken på østsiden af Munkholmbroen, hvor Sonnyboy sælger hjemmebagte isvafler. Trods en til tider mørk himmel, kom der ikke en dråbe regn.
Fotos: Rikke Nissen

« of 10 »

07.06 Besøg hos Stelvio Automobili

Peter Asmild havde arrangeret klubaften med besøg hos Stelvio Automobili i Måløv. Fotos: Peter Asmild og Jørgen Hedetoft.

« of 6 »

03-07.06 Event of the year i Belgien

3.-7. juni 2011 afholdtes European Event of the Year i Spa i Belgien. 11 biler fra MGCCDC (heraf to skånske) deltog. Nedenfor følger fotos fra turen. Tekst og foto (på nær et par stykker): Rikke U. Nissen

« of 16 »

29.05 Klampenborg Classic

Erik Lisberg var i Klampenborg til Copenhagen Classic Autojumble.

« of 3 »

17.05 Årets MG på Vestsjælland

Indtryk fra lokalmøde i Vestsjælland. Ikke færre end 19 biler havde fundet vej til Store Merløse, hvor der traditionen tro var møde hos Peter Jensen, som har et flot klassisk autoværksted, som vi kan huske det fra år tilbage. Den helt rigtige kulisse til en flok smukke MG’ere.

« of 3 »

15.05 Sofiero Classic

Indtryk fra Sofiero Classic. Søndag den 15. maj var der klassiske biler og smukke blomster på Sofiero Slot lige nord for Helsingborg. Flere medlemmer af MGCCDC var tilstede. Advarsel! Nedenfor er også fotos af andre ting end biler …

« of 4 »

01.05 Forårsmønstring på Kastellet

Indtryk fra Forårsmønstring på Kastellet, hvor ca. 50 MG’ere havde fundet vej sammen med et væld af andre klassiske biler. Torben Olesen har fotograferet.

« of 4 »

30.04 O-løb og picnictur 1

5 biler kørte O-løb, 6 biler kørte picnictur og 1 bil kørte rundt og filmede deltagerne. Der var start ved Munkholm kiosken. Herefter gik ruten via Rye, Sæby, Holtensminde og Skibby til TK2 ved Selsø. Dernæst via Sønderby, Østby og Skuldelev retur til Selsø til TK3. Herfra videre via Skuldelev, Venslev og Freerslev til Egholm gods med TK4. Sidste etape gik fra Egholm via Nørre Hyllinge, Kyndeløse, Kr. Hyllinge, Rye og Ejby tilbage til Munkholmbroen og P-pladsen. Efterfølgende var der frokost på stranden med udsigt over Tempelkrogen. Det hele foregik i postkortvejr!

« of 8 »

24.04 Swapmeet/Nyvang

Påskesøndag var der Swapmeet i Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk. Ca. 200 veteranbiler og lige så mange motorcykler mødte frem i det gode vejr. Også en del medlemmer af MGCCDC havde fundet vej til arrangementet.

« of 4 »

15.02 Vestsjælland besøg hos Jens Ole Kristiansen

Tirsdag den 15. februar var ca. 20 medlemmer samlet til møde lidt syd for Sorø, hvor Jens Ole Kristiansen fortalte om og viste film fra sin rally-karriere. I det flotte lokale var der udstillet en del af Jens Ole’s over 1.000 pokaler. Derudover var der bl.a. en af Jens Ole’s rally-Peugeot’er udstillet. Helje Sørensen fotograferede.

« of 5 »

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle