Medlemsblad

MG Car Club Danish Centre udgiver et medlemsblad, som udkommer 8 gange pr. år (udkommer ikke i januar, marts, juli og november). Bladet er i A4 format og er på mindst 32 sider i farver.

Medlemsbladet indeholder information om  kommende arrangementer, køb/salg annoncer, tekniske artikler, turberetninger og beretninger fra klubmøder, information fra Motorhistorisk Samråd mv.

Du skal være medlem af klubben for at modtage bladet.

Bladet har deadline ca. 6 uger før udgivelse. For mere information samt optagelse af annoncer, artikler og indlæg kontakt venligst redaktøren, se under Kontakt.


Medlemsbladet udkommer ikke i januar, marts, juli og november. Øvrige måneder udkommer bladet senest den 1. i måneden. Udebliver dit medlemsblad, så send en e-mail med dit navn og adresse til den medlemsansvarlige her, som vil rykke distributøren for dig.


Er du flyttet? MG klubben får ikke automatisk besked herom. Derfor skal du selv sende en e-mail til medlemmgklub@gmail.com


Har du ikke modtaget medlemsbladet? Send en e-mail til medlemmgklub@gmail.com. Så vil medlemsregistratoren kontakte bladdistributøren.

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle