Gavnø Classic

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 09/06/2024
08:00 - 17:00

Kategori


Vi er klar med klubstanden på årets Gavnø. Tilmelding åbner 5. januar 2024. Kom gerne før kl. 8, da der plejer at opstå kø for indkørsel jo nærmere vi kommer åbningstid.

Gavnø har udsendt nedenstående invitation:

Vi glæder os til at se jer alle på Gavnø, søndag den 9. juni 2024.

Inden vi når til den mere spændende del, så må vi bede jer alle om at overholde reglen om ikke at forlade parken før vi lukker. De senere år har rigtig mange valgt at køre tidligt og det giver en dårlig oplevelse for alle, med den konstante bilstøj og kørende biler blandt publikum og udstillere.
Så ved du at du bliver nødt til at køre før kl. 16.30, kan vi anbefale dig at besøge os som almindelig gæst uden dit køretøj.

Tilmeldingen af køretøjer foregår som tidligere år via vores hjemmeside og du kan finde tilmeldingen her: https://gavnoe.dk/event/autojumble/

Husk at dit køretøj skal være 30 år eller ældre for at deltage på dagen. Sidste chance for gratis tilmelding er mandag den 27. maj kl. 08.00, derefter er tilmelding kun mulig mod et ekspeditionsgebyr.

Husk at passagerbilletter kan købes enten samtidig med tilmeldingen eller separat indtil tilmeldingen lukker. Disse billetter kan benyttes ved indkørsel til parken i et tilmeldt køretøj og men kan ikke benyttes i vores indgange på dagen.

Igen i år, vil vi gerne se så mange spændende køretøjer som muligt til Concours de Charme, så tilmeld dig gerne og få dit køretøj bedømt af vores dygtige dommerpanel på dagen. Concours de Charme er en hyggelig konkurrence hvor dit køretøj bedømmes ud fra dets originalitet og din fremtoning med tidstypisk påklædning og er altid en sikker publikumssucces.

Vi glæder os til at se jer igen i år.

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle