2010 billeder

10.10 MG Car Club 80 år

MGCC 80 års jubilæum: Stafetten startede i Helsingør (Kronborg), kørte via Hillerød (Frederiksborg Slot)og København (Lurblæseren ved Rådhuspladsen) til Roskilde Domkirke, hvor Jørgen Hedetoft (MGA) overtog stafetten fra Lars Thousig (MGA). Efter Roskilde gik turen til Køge Torv, hvor Matthies Nissen (MG ZB-Magnette) overtog fra Jørgen Hedetoft. Næste stop Ringsted (Sct. Bendts kirke), hvor Rikke Nissen (MGB) overtog stafetten. I Sorø Akademis gård fik Søren Sørenen (MGB GT) overrakt stafetten og kørte videre til Storebælt, hvor Helje Sørensen (MGA) fortsatte over broen til Fyn, hvor vore venner i det jyske tog over.

« of 5 »


26.09 Manøvreprøve 2

Manøvreprøve 2 på Albertslund Gocartbane. 14 biler deltog.
MGA: Nr. 1 Jørgen Hedetoft; Nr. 2 Jan Glad; Nr. 3 Lars Thousig
MGB: Nr. 1 Lars Andersen; Nr. 2 Olaf Hauge Nielsen; Nr. 3 Søren Sørensen
Racing: Nr. 1 Bjørn Løndahl; Nr. 2 Nikolaj Mortensen

« of 5 »


07.09 Nærum – besøg hos Veteransmeden

Ca. 35 MG’ere på besøg hos Veteransmeden i Værløse.

« of 3 »


29.08 O-Løb 2

Indtryk fra O-løb 2, som Bjørn Løndahl og Finn Olsen arrangerede med start fra den gamle havn i Køge.

« of 2 »


24.08 Vestsjælland

Jan Glad og Søren Sørensen havde arrangeret en flot tur rundt på Røsnæs og Asnæs omkring Kalundborg. Der var rigtig mange som havde fundet vej til den nordvestlige region, og vejret var flot.
Vi spiste madpakkerne med udsigt til Samsø, og her havde Jan og Søren lavet en konkurrence om hvilken ø der var størst, Samsø eller Læsø. Der var kun 1 rigtigt svar, nemlig Læsø. Det var Preben Madsen som løb med sejren. Vi sluttede af på Asnæs, hvor vi besøgte Sørens kammerat Henning Ottesen, som viste os sin fine Ford Escort, og nogle flotte traktorer. Det var en meget flot aften. En stor tak til Jan og Søren.

« of 2 »


07-08.08 Copenhagen Historic Grand Prix

MG Car Club Danish Centre havde en stand lige ved startlinien til Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken. Vi fremviste en metallicblå MGB V8, en sort MGTD, en grøn MGTC og en rød MGA.
Lørdag skinnede solen. Søndag, hvorfra billederne stammer, regnede det desværre.

« of 2 »


 06.07 Besøg hos Classic Investment Cars

Ca. 25 biler deltog.

« of 6 »


26.-27.06 Klubweekend

Klubweekenden gik til Sydsjælland med besøg på Stevnsfortet og frokost på Gjorslev Bøgeskov i dejligt solskin. Fotos: Erik Lisberg

« of 5 »


18.05 Vestsjælland

Besøg hos Peter i Store Merløse. Fotos: Claus Abitz Boysen.

« of 5 »


 04.05 Årets MG

En kølig forårsaften var der fuldt huse på P-pladsen foran Sommers Bilmuseum, hvor vi skulle kåre den flotteste MG.

« of 8 »


24.04 O-Løb og Picnictur

Med udgangspunkt fra Buresø var der arrangeret orienteringsløb med indlagte opgaver for MG-folket og andet godtfolk fra det nordsjællandske.

« of 2 »


16.03 Vestsjælland

Vi var inviteret til Høng hos Sten. Han viste os sit projekt, MGB. Det var en god og hyggelig aften. En stor tak til Sten.

« of 3 »

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle