Bliv Medlem

MG – The Marque of Friendship

Hvis du drømmer om en MG og/eller gerne vil vide mere om at eje og køre MG, så har vi lavet en folder, som du er velkommen til at downloade her.

Uanset om du er kommende MG-ejer eller “bare” interesserer dig for MG-biler, så er du hjertelig velkommen i vores klub. Vi er 40.000 MG-entusiaster på verdensplan, som er medlem af en af de tilknyttede MG-klubber under den engelske moderklub MG Car Club. Læs mere om MG Car Club Danish Centre nedenfor og hent velkomstfolder her.

MG Car Club Danish Centre afholder hver måned møder og arrangementer,  f.eks. køreture, hvor man følger landskabets smukke bugtede veje rundt på Sjælland, Lolland og Falster. Man kan også deltage i lette orienteringsløb, hvor stedsans og paratviden er nøgleord. Der afholdes desuden kurser og længere fællesture. Derudover råder klubben over et stort bibliotek i Nærum med mange MG-titler samt film, der kan lånes. Læs mere om vores arrangementer her.

Modelhjælp

Vi har en række kontaktpersoner, som hver især har godt og indgående kendskab til forskellige MG-modeller. Så har du et spørgsmål vedr. en bestemt bilmodel, reservedele dertil, eller hvad man skal være opmærksom på før køb, så kontakt vores korps af biltypekyndige. Du finder dem her.

Bliv Medlem

Hvis du ønsker indmeldelse, så send en email med oplysning om navn, adresse, telefon, e-mail og eventuelt oplysninger om bil til medlemmgklub@gmail.com . Så vil du inden for kort tid modtage svar fra os.

Årskontingent er kr. 460,- og dækker perioden april-marts.

Indmeldelsesgebyr kr. 200,- der dækker en “velkomstpakke” bestående af en klubkasket, pin, stofmærke og klistermærke.

Uanset hvor du bor, er du meget velkommen i klubben. Du får mest ud af dit medlemskab, hvis du er bosat øst for Storebælt, da det er her vores aktiviteter primært er placeret. Bor du vest for Storebælt, vil du få mest ud af at melde dig ind i den vestdanske klub (MG Car Club Denmark).

Reparation og assistance

Blandt klubbens medlemmer findes der hjælp at hente for “gør det selv” folket. En række medlemmer har stor erfaring med restaurering af MG biler, opsætning af en MG til race, manøvreprøver og har kendskab til en MG’s inderste sjæl. Hertil kender vi en række værksteder og MG entusiaster som kan reparere og tune din MG.

Reservedele er heldigvis ikke det store problem, idet MG klubben samarbejder med en række leverandører i både Danmark og England.

Race

For race-folket er der selvfølgelig en række udfordringer, idet MG bilen historisk har præget banerne verden over. Med sådan en historie er MG Car Club selvfølgelig medlem af DASU (Dansk Automobil Sports Union).

Som medlem i MG Car Club får du mulighed for at afprøve dine evner og bilens kræfter. Manøvreprøver afholdes på lukkede baner og tæller oftest med i klubmesterskabet.

Medlemskab af MG Car Club Danish Centre giver adgang til at tegne en DASU grundlicens til f.eks. DASU Classic pålidelighedsrally. Yderligere information om DASU licens her.

Medlemsblad

8 gange om året udsendes MG-klubbens medlemsblad, som indeholder oplysninger om arrangementer, tekniske artikler, annoncer på biler og reservedele samt fortællinger fra det virkelige MG liv.  Bladet er i A4 fuldfarve. Læs mere om medlemsbladet her.

Forsikring

Har du en MG som er over 30 år gammel, har du som medlem af MG-klubben mulighed for at tegne en veteranbilsforsikring på meget fordelagtige vilkår inklusive vejhælp. Du kan få forsikret din MG i flere forsikringsselskaber. Nogle er omtalt i MG folderen omtalt ovenfor.


Knap inden du køber MG


knap medlemsblad


Knap betalingsservice


Knap vedtægter


Klubben er primært aktiv øst for Storebælt. Bor du vest for Storebælt, vil du måske få mere ud af at være medlem af den vestdanske klub, www.mgcc.dk 

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle