2014 Billeder

02.12 Julemøde Nærum

Ca. 100 medlemmer havde fundet vej til Nærum, hvor det traditionsrige julemøde blev holdt. Der var traditionen tro amerikansk lotteri med mange flotte sponsorpræmier. Dernæst var der 3 runder julebanko under ledelse af Lars og Peter. Denne gang var der rigeligt med gløgg og æbleskiver – og marmelade! Ingen burde være gået sultne hjem denne aften. Fotos: Rikke U. Nissen

« of 6 »

21.10 Vestsjælland

Der var 31 deltagere til Rikkes foredrag om vores 60 års jubilæum og MG EEOTY 2014, og viste en masse billeder af alle de fantastiske biler fra arrangementet. Alle de fremmødte (hovedparten havde ikke været med i august) fik et virkeligt godt indtryk af hvad sådan et arrangement betyder, og for den meget store indsats gode medlemmer har udført, for at sådan et arrangement kan løbe af stablen. Under foredraget blev der serveret øl og vand. Rikke havde medbragt en virkelig flot og velsmagende MG – lagkage. Den  blev spist efter foredraget, sammen med kaffe. Jørgen Christiansen havde igen givet os logi på Århus Universitets meget flotte omgivelser  i Flakkeberg, og Jørgen havde sørget for kaffe fra de MEGET søde kantinedamer. Tekst og fotos: Helje Sørensen

« of 2 »


28.09 Manøvreprøve 2

Søndag den 28. september lagde køreteknisk anlæg i Maribo igen asfalt til manøvreprøve. Under Rudolf Bork Andersens kyndige ledelse stillede 13 biler til start. Resultatet kan ses under “klubmesterskab”. Fotos: Lars Thousig.

« of 3 »


14.09 O-Løb 2

Søndag den 14.09.2014 var en rigtig våd affære, og måske derfor var der ikke ret mange MG-ere, der stillede til start ved O-løbet og picnic-turen denne dag på parkeringspladsen ved SuperBrugsen i Sorø. Her var mødt 5 biler til start i O-løbet.

« of 2 »

02.09 Klubmøde Nærum Beredskabsstyrelsen

Ca. 30 biler mødtes kl. 18.00 hos Beredskabsstyrelsen i Hedehusene, hvor vi efter lidt hyggesnak ved bilerne og introduktion gik i kantinen for at spise. Menuen bestod at skipper labskovs og hvad dertil hører.
Herefter blev vi delt i to hold, hvor det ene hold skulle slukke en brand med pulverslukker og den anden en brand med CO2 slukker. Vi sluttede af med at se hvordan det foregår ved et færdselsuheld, hvor taget skal skæres af bilen for at få føreren af bilen ud.

« of 4 »

21-24.08 Event of the Year Nyborg

Nedenfor er et meget lille udpluk af de mange fotos fra vores jubilæumsarrangement MG European Event of the Year i Nyborg. Vi har samlet de mange fotos som vi fik taget under eventet i et album på PicasaWeb. Se eller gense de ting vi sammen oplevede på Fyn her: https://picasaweb.google.com/102958558778353135903

« of 9 »


02-03.08 Copenhagen Historic Grand Prix

Weekenden 2.-3. august var det CHGP på Bellahøj. Rudolf Bork Andersen, Jens Hansen og Lars Thousig sørgede for opstilling af stand, og 13 MG’ere repræsenterede bredden i modelprogrammet.
Fredag og lørdag var det både varmt, meget støvet og ikke mindst blæsende, så vores telte og flag var ved at lette, mens der søndag morgen inden start kom en times regn, som var med til at holde alt støvet i ave. Nedenfor følger indtryk fra weekenden.

« of 7 »

13.07 Sommertur med jubilæumsfrokost

Efter en uge med sol og sommer skiftede vejret denne søndag, hvor DMI havde varslet kraftig regn. Det kom der i Nordsjælland, så de fleste nordsjællandske deltagere valgte hverdagsbilen til Gjorslev Bøgeskov. Wiggo havde arrangeret tur fra Mosedefortet med kaffepause undervejs ved Vallø. Her småregnede det desværre. Vestsjælland havde fællestur fra Slagelse, og fra syd var der også fælles kørsel. Vi mødtes alle kl. 13 ved traktørstedet Gjorslev Bøgeskov lige i vandkanten i den sydlige Køge bugt, hvor der blev serveret en overdådig buffet – med rigtigt bager-rugbrød til! Efterfølgende var det tid at strække benene i det gryende solskin inden der var kaffe og kage. I alt 170 deltagere var med til jubilæumsfrokosten, som i dagens anledning blev betalt af klubben. Undervejs var der en Tip 13 rigtige om klubben. Der var 4 vindere med hver 11 rigtige. Efter præmieoverrækkelsen begyndte de første at trille hjemad efter en rigtig hyggelig dag, hvor humøret og vejret bare blev bedre og bedre undervejs. Rikke U. Nissen

« of 9 »


17.06 Vestsjælland aftentur

15 biler mødtes ved Mørkøv Bolignyt og kørte ad de små veje til Nakkenord ved Rørvig, hvor vi spiste vores medbragte mad hos Hardy og Lissi. Efter spisning var vi rundt og se Hardy’s biler og diverse bilrelaterede ting.

« of 6 »

15.06 Gavnø

Søren Lorentzen og et team af morgenfriske klubmedlemmer opsatte en flot stand til årets Gavnø-træf, som var præget af sol og sommer! Ca. 50 MG’ere parkerede på vort område. Vi håber, at medlemmerne havde en fornøjelig dag. Dagen blev krydret med pokalen for flotteste klubstand, hvor vi vandt over MX5-klubben og AC Cobra-klubben. Tak til teamet og tak til alle klubmedlemmerne, som lagde vejen forbi.

« of 5 »

01.06 Charlottenlund Travbane

Klampenborg Classic Motor Meeting var i år forlagt til Charlottenlund Travbane. Den plads MG klubben havde fået tildelt var mere end fyldt op, så flere MG biler holdt andre steder. Vejret var godt og der blev hygget med medbragte borde og stole samt mad og drikke til ca. kl. 16.00.

« of 3 »

25.05 O-løb 1

9 biler havde fundet vej til Køge, hvor starten gik til årets første O-løb, som Rudolf Bork Andersen havde arrangeret. Løbet sluttede i Strøby Ladeplads, hvor vi indtog vores medbragte frokost og præmier blev uddelt.

« of 3 »

24- 25.05 T-Type tur

Torben Olesen har sendt fotos fra T-Type turen, som i år blev arrangeret af lokale kræfter fra MGCC. Biler var rundt på Syd- og Vestsjælland.

« of 6 »

20.05 Årets MG/Vestsjælland

Hos Peter Jensen i St. Merløse. Peter har haft værkstedet siden 1974, og før ham hans far siden 1936, så der er mange historier tilknyttet det hyggelige værksted. Det har været et blandet klientel med traktorer og biler.  Peters far havde også udlejning af biler fra langt før 2. verdenskrig.

Årets MG på Vestsjælland skulle afgøres på denne aften. Der var kommet 30 biler og ca. 40 personer, for at dyste om den fornemme titel. Der var et helt fantastisk fremmøde, så hele forpladsen ved værkstedet og gaden i St. Merløse var fyldt op. Spændingen blev udløst, og det var Søren Sørensen fra Kalundborg, der vandt med sin meget flotte MGB fra 1974. En flot 2. plads gik til Sten Christoffersen fra Høng, og kun 5 stemmer skilte disse to biler. Den meget flotte MGB fra 1965, blev han færdig med sidste år.

En stor tak til Jeroen Duys der som sædvanlig stod for arrangementet med mad, øl, vand og kaffe som Lise havde travlt med at få brygget. En stor tak til Lise og Peter for at de ville afholde det årlige maj ”Garagemøde” for os. Helje

« of 4 »

06.05 Årets MG/Nærum

Ca. 25 MG-biler og over det dobbelte antal personer havde fundet vej til Samlerbørsen i Albertslund, hvor årets MG skulle kåres.
Vinder blev Søren Sørensens grønne MGB, som han netop havde fået nummerplader på ugen forinden efter en total istandsættelse. Fotos: Bob Cobley.

« of 6 »


15.04 Vestsjælland

Ca. 20 biler mødtes hos OD Toys i Tølløse, hvor der altid er mindst 5.000 modelbiler på lager. Der var nok at se på, og handlen gik vist rigtig godt. OD Toys serverede sandwich og drikkevarer samt kaffe med kage.

« of 2 »

18.03 Vestsjælland

John Carlsen havde arrangeret garagemøde hos Nygaards Turist og Minnibusser i Sorø, hvor Peter Nygaard tog imod. Der kom 26 personer, og 6 ankom naturligvis i deres flotte sportsvogne. Vi fik en rigtig god aften, og en stor tak til Peter for at give husly, og vise sin flotte brandbil og Renault Dauphine Gordini. Også en stor tak til John for at stå for arrangementet.

« of 3 »

18.02 Vestsjælland

Tirsdag den 18. februar havde Hans Frederiksen inviteret os til Garagemøde i sin nye FORD forretning i Kalundborg. I det gamle salgslokale var familiens flotte gamle biler opstillet. Her kunne vi også se en fin Anglia som blev anskaffet til firmaets 40 års jubilæum, foruden en Vespa. Hans sluttede med at præsentere Uno Andersen, som kort fortalte om Ford biler fra start til nu. Herefter fortalte han om sine egne biler, hvilket var rigtig mange. Han havde også en del Motor Journaler med fra 40 år siden, så det passede med Hans’s 40 års jubilæum. Det var meget spændende at høre hvordan Uno havde restaureret alle de gamle Ford-biler, og også om alle de mærkværdige racerbiler han havde lavet. Helje

« of 3 »


04.02 Generalforsamling

Der var mødt omkring 60 medlemmer til årets generalforsamling.
Nedenfor følger fotos fra aftenen.

« of 5 »

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle