2017 billeder

05.12.2017 Julemøde i Nærum

Så er året rundet af i Nærum, hvor næsten 100 medlemmer deltog i det traditionsrige julemøde med glögg, æbleskiver, amerikansk lotteri og julebanko. Da fotografen også skulle servere, er der ikke nogle madbilleder, men der var  rigelig glögg og æbleskiver til alle.

« of 5 »


15.10.2017 Vestsjælland

Løvfaldstur! Årets sidste køretur var flyttet til første søndag i efterårsferien. Jens og Jens havde arrangeret en køretur fra Sorø Akademi forbi herregårde og åer til Faxe kalkbrud på modsatte side af Sjælland. Her var der fælles frokost lige på kanten af kalkbruddet. 23 biler og 41 personer nød, at det næsten – nogle gange – var antydningsvis solskin, men mildt var det!

« of 5 »


19.09.2017 Vestsjælland

Årets sidste aftentur i MG Vestsjælland. Tur fra Jyderup til Holbæk ad de små veje, hvor vi passerede egnens flotte herregårde. Gennem Eriksholm skoven og ind langs Holbæk fjord. Vejret viste sig fra bedste MG side TØRT. 10 MG og 3 af anden race deltog. Arrangør var Bo Damkjær.

« of 4 »


10.09.2017 O-løb 2

Efter en uge med regn dag og nat var det en dejlig søndag med sol, blå himmel og hvide skyer! Intet regnvejr! Desværre var der kun 7 deltagere som mødte frem, heraf et gæstemandskab fra Healey klubben. Der var start syd for Holbæk, og så kørte deltagerne rundt på Tuse Næs og Lammefjorden, inden de returnerede til startstedet. Nr. 1 Matthies & Anlis, Nr. 2 Finn & Karin, Nr. 3 Kim og Christian.

« of 7 »


05.09.2017 Nærum

Månedens klubmøde i Nærum var henlagt til Baronessens Benzintank i Tikøb. 38 medlemmer og co-drivere hørte om dette specielle sted, som har lagt kulisse til filmen ‘Baronessen fra Benzintanken’. Fotos: Torben Olesen

« of 4 »


19.-20.08.2017  Klubweekend

Årets klubweekend gik til Skåne, hvor Hans-Olof og Ann-Christin havde lagt en dejlig rute gennem det smukke landskab med masser af herregårde og små snoede veje. 43 biler og 83 personer oplevede Torup og Vittskövle herregårde, Åhus, Glimmingehus og Johannamuseet.

« of 10 »


15.08.2017 Vestsjælland

En lun, men blæsende sommeraften, hvor truslen om skybrud omkring mørkets frembrud truede i horisonten. 19 biler, heraf også et nyt medlem med co-driver (dejligt!), kørte fra Reersø ad småveje i det vestsjællandske til Naturpark Åmosen, hvor den medbragte mad blev indtaget indendørs. Herefter fortalte Flemming Engtoft om bl.a. fundet af vikingetidens største guldfund Tissøringen på 1,8 kg. , hvor en kopi var udstillet i det lille formidlingscenter.

« of 7 »


12.08.2017 Pigetur

Årets pigetur gik til Amager. Første stop Amager Strandpark. Dernæst sydpå til Kongelundgården, gåtur i klitterne med udsigt til ubådshævning… Så til Dragør med guidet byvandring og afslutningsvis frokost på Strandhotellet og en stor isvaffel til dessert.

« of 6 »


08.08.2017 Sydsjælland, Lolland og Falster

Ca. 30 MG + ‘det løse’ – i alt ca. 70 personer var mødt op hos familien Jensen i deres smukke have ved Susåen nær Næstved. Der var fremmøde fra Frederikssund i nord til Nakskov i Sydvest, og det var et flot skue at se smukke biler og en smuk have i forening. Jens havde engageret en ægte pølsevogn til at komme og servere for os. Tak til værterne for et flot arrangement med overvældende stort fremmøde.

« of 5 »


05-06.08.2017 CHGP

Årets bilsportsbegivenhed på Sjælland (selvfølgelig med undtagelse af vores egne manøvreprøver!) er Copenhagen Historic Grand Prix. Vi var på plads med vores klubstand og et bredt udsnit af MG modeller. På banen sørgede vores medlem Nikolaj Mortensen for medvind til MG mærket med 2-1-2 i sin Midget i de tre heats i ’71 klassen. Tak til alle medlemmer som lagde vejen forbi Bellahøj Park i weekenden.

« of 5 »


01.08.2017 Nærum

Besøg Brandhøjbanen ved Hedeland. Dansk sommervejr med regn, men det forhindrede ikke grill, spisning, togture i de små tog og hyggeligt samvær.

« of 6 »


15.05.2017 MGA sommertur

14 MGA tog på sommertur Isefjorden rundt med de 4 færger. Her er deltagerne på vej af færgen i Rørvig. Som det ses var der også en flot gammel Renault med færgen.

« of 8 »


09.07.2017 Sommertur

42 biler og 82 personer på sommertur. Start fra Mullerup havn ad smukke om- og biveje til Røsnæs og Dyrehøj Vingård. Rundvisning i marken efterfulgt af et glas vin til picnickurven. Dernæst endnu en tur ad bivejene til Bromølle Kro med afslutningskaffe og kringle.

« of 8 »


20.06.2017 Vestsjælland

26 biler på køretur fra Bjergsted til Skovhøj Have ved Holbæk. Det lykkedes at holde sammen på alle biler undervejs. For første gang lod Anne Marie og Steen gæster parkere inde i deres have. Picnic i haven. Foredrag om haven og efterfølgende rundgang. Til slut kaffe og kage i garagen.

« of 13 »


18.06.2017 Sofiero Classic

Jeg sender nogle billeder fra Sofiero.  Arrangementet var fantastisk, vejret upåklageligt, alle danskerbilerne var placeret lige foran slottet og til slut fik vi en hilsen for det store fremmøde af arrangørerne , motorcyklen var en Harley Davidson fra 1919 og ekstrem flot. Hilsen Erik Jakobsen

« of 3 »


11.06.2017 Gavnø

Der blev talt mindst 55 MG, da fremmødet var på sit højeste på Gavnø. Klubstandens tema var camping. Dagen bød på masser af sol (trods en mere loren vejrudsigt) og masser af besøgende. Her er lidt stemningsfotos fra en dejlig søndag på Gavnø.

« of 15 »


19.-21.05.2017 T-Type Tur

Turen var i år henlagt til Sønderjylland og Slesvig, og 48 biler deltog. Der var deltagelse fra Bornholm, Sverige, jyder og fynboer, sjællændere, ø-boere.
Overnatning i Aabenraa. Lørdag køretur gennem Slesvig til Gottorp Slot, Dannevirke, Mysunde mv. Søndag køretur Aabenraa – Ballebro – mod Sandbjerg, Ragebøl, Dybbøl, Nybøl og Gråsten – langs Flensborg Fjord med afslutning på Kalvø Badehotel.
Fotos: Andrea Birthe Barfod, MGTD

« of 4 »


16.05.2017 Årets MG Vestsjælland

16 MG-biler havde trodset regnvejret og var mødt op hos Peter i Store Merløse.  Aftenens vinderbil blev Peter Dorvils irisblå MGA. Tillykke.

« of 5 »


07.05.2017 Kastellet

Trods en optakt med byger over Nord- og Østsjælland, så mødte mange af klubbens medlemmer op til den traditionsrige Forårsmønstring på Kastellet. Bo Damkjær fotograferede.

« of 5 »


02.05.2017 Årets MG Nærum

42 MGer, 8 MG-ejere i hverdagsbiler, 1 Morris og en AH. Jo, der var fyldt helt op da vi besøgte Autohallen i Grønholt, hvor Ib Rasmussen har værksted i flotte retro-omgivelser. Ib og Cira bød på kaffe og småkager, flotte lokaler og biler en masse. En stor tak til værterne, som nær blev løbet over ende af de ca. 75 mennesker som var mødt op.

« of 14 »


30.04.2017 Swapmeet

Efter en noget kølig april bød månedens sidste dag på masser af solskin. Til Swapmeet på Nyvang ved Holbæk lagde rigtig mange klubmedlemmer vejen forbi – også på vores klubstand, som lå i første parket på hovedstrøget.

« of 7 »


23.04.2017 Manøvreprøve i Maribo

Indtryk fra en kølig forårssøndag i Maribo, hvor årets første manøvreprøve blev afviklet. Resultater kan ses under Klubmesterskab – manøvreprøver – arkiv. Fotos: Henning Petersen, Jens Clausen m.fl.

« of 5 »


08.04.2017 MG kursus

Steen, Vagn og Christian (alle MGB), Allan (MGA) og Benny (MGF) har alle en passion for motorcykler, men altså også MG. Helt uvidende med mekanik var ingen af dem, men alle fik forhåbentlig ny viden med hjem denne dag til MG for Begyndere. Matthies Nissen var traditionen tro kursusleder, Lars lagde værksted til og far Wiggo gik til hånde med frisk kaffe og brød.

« of 5 »


21.03.2017 Klubmøde Vestsjælland

46 medlemmer var på besøg hos Henrik, hvis hjerte banker især for de ældre bil- og motorcykelmodeller.  Han har f.eks. købt en Rambler fra 1902 på Ålholm auktionen i 2012 med henblik på at deltage i London-Brighton løbet. Fælles for Henriks veteranbiler er, at de har en historie, hvilket Henrik veloplagt fortalte om denne aften.

« of 8 »


07.03.2017 Generalforsamling

Ca. 65 medlemmer og co-drivere var mødt op. Det var en relativt stille generalforsamling, hvor den ustabile bladdistribution var top-emnet. Der var genvalg på alle poster, og både regnskab og budget blev godkendt. Efter generalforsamlingen var der uddeling af pokaler til mestrene for 2016. Endelig havde Jens Clausen lavet et slideshow med fotos af vores formand tilsat sjove talebobler.

« of 6 »

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle