Englændertræf i Løgumkloster

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 07/06/2024 - 08/06/2024
00:00

Kategori


Indbydelse til Englændertræf Løgumkloster 7. – 8. juni 2024
Englændertræf lørdag

Lørdag den 8. juni 2024 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer. Alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil, motorcykel eller engelske cykler.

Kl. 08:00 åbner pladsen for indkørsel kl. 09:00 er der ved Æ’kaffevun gratis rundstykker (hvis du har bestilt i forvejen), som Løgumkloster Handels- og håndværkerforening sponsorerer. Her kan man også få kaffe og te, men smid gerne en skilling i tanken på Æ’kaffevun, hvor pengene går ubeskåret til Julemærkehjemmet i Kollund.

Der vil være boder på pladsen og forretningerne i byen holder åbent fra kl. 9.30 til kl. 12.30. Det vil også være mulighed for at stille sult og tørst hele dagen på bedste markedsvis. I dagens løb vil der være musik på pladsen.

Fredag aftenarrangementet
Fra kl. 17.00 mødes vi på Markedspladsen i Løgumkloster og kl. 17.30 går vi over på Centralhotellet, hvor vi spiser inden vi kører en tur.

Der er 2 retter du kan vælge i mellem: Kryddersteak af oksemørbrad til kr. 235,- eller en Børges Bøfsandwich til kr. 130, som i 2020 blev hædret til Danmarks bedste Bøfsandwich – Den Brune Legende 2020 – af De Brune Riddere.

Turen i år går til Rømø, hvor der bliver rig mulighed for at spise sin dessert i form af f.eks. hjemmebagte isvafler med div. slags is og få sin aftenkaffe/te på Lakolk.

Tilkøb
Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften, kan tilkøbe Kryddersteak af oksemørbrad til kr. 235,- eller en Børges Bøfsandwich til kr. 130 i forbindelse med tilmeldingen til træffet i tilmeldingsforløbet. I tilmeldingsforløbet bestiller du også rundstykker til lørdag. Har du ikke bestilt rundstykker, er der ikke rundstykker til dig.

Vi fremstiller også en blå Englændertræf T-shirt, som kan forudbestilles til. Kr. 165. Alle tilkøbsprodukter er der priser på i tilmeldingsforløbet via websiden www.englaendertraef.dk hvor du let kan tilmelde dig og betale online – HUSK at selve træffet er gratis at deltage i. Vi anbefaler, at du tilmelder dig i god tid.

Tilmelding
Tilmelding kun til træffet kan ske helt op til dagen, men hvis du vil være sikker på et af de eftertragtede krus, er tilmeldingsdatoen den 23. maj 2024. Scan koden og tilmeld dig nu. Følg os på Facebook Englændertræf i Løgumkloster, som vi opfordrer dig til at like og dele.

Medbring din billet fra tilmeldingen, så du er sikker på at få et af de eftertragtede Englændertræfkrus. Har du bestilt rundstykke/r, skal den lille billet medbringes og afleveres for at få det/dem udleveret. Har du ikke billetten med – eller er du tilmeldt senere end den 23. maj – eller slet ikke tilmeldt, kan du fra kl. 11.00 komme tilbage til tjek-ind-området og høre om der er flere krus tilbage. Tilmeldte efter den 23. maj har første prioritet, hvis der er krus til overs. Er du tilmeldt og ikke mødt frem til kl. 11.00 uddeler vi de krus, der er tilbage.

Overnatningsmuligheder
Hvis man ønsker at overnatte, skal man selv arrangere det. Der er flere Bed & Breakfast steder i byen, der er hytter ved Klosterhallen www.klosterhallen.dk eller man kan indlogere sig på Løgumkloster Højskole www.logumklosterhojskole.dk eller Løgumkloster Refugium www.loegumkloster-refugium.dk hvor du kan få kr. 50 i rabat på overnatningen, hvis du viser din billet.

Hent invitation som PDF her.

 

 

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle